تولید نانو ذرات دارویی ضد سرطان با فناوری سبز سیال فوق بحرانی توسط آقای دکتر غلامحسین صدیفیان و دانشجوی دکتری آقای سید علی سجادیان

۱۶ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۰ کد : ۷۴۳۳ همایش‌های دانشگاه
.

با افتخار به اطلاع می رسانیم که در این پژوهش به حول و قوه الهی، برای اولین بار در دنیا از طریق فناوری سبز سیال فوق بحرانی  (Supercritical Fluid Green Technology) توسط جناب اقای دکتر صدیفیان و دانشجوی دکتری ایشان آقای مهندس سید علی سجادیان موفق به تولید نانوذرات دارویی ضد سرطان (Anticancer nanoparticles)  گردیدند.

“ در این تحقیق، ذرات داروی لترازول (Letrozole nanodrug)   در عملیات انبساط سریع محلولهای دی اکسید کربن فوق بحرانی در اندازه متوسط 19 نانو متر تشکیل گردید. در این روش، ذرات نهایی تولید شده، عاری از هرگونه حلال  بوده و مشکلات سمّیت احتمالی حلال یا تخریب دارو در اثر عملیات مکانیکی را به همراه ندارند. شایان ذکر است که داروی لترازول به منظور درمان سرطان سینه مورد استفاده قرار می گیرد و بدین ترتیب با تولید این ذرات در مقیاس نانو، سرعت انحلال و جذب آنها در بدن انسان به شدت افزایش یافته و در عمل کارایی و بازدهی دارو به نحو چشمگیری تسهیل می گردد. “

خاطر نشان می نماید اطلاعات مفصل حاصل از این پژوهش در مجله معتبر و بین المللی The Journal of Supercritical Fluids  دارای رتبه  Q1 با ضریب تاثیر IF=2.99 در سال 2018 در 14 صفحه به چاپ رسیده است.

همچنین، علاقمندان می توانند مقاله مورد نظر را از اینجا دانلود نمایند

( ۲ )