موفقیت تیم دانشجویی دانشکده مهندسی در کسب رتبه اول مسابقات جهانی کمیکار

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۴ کد : ۷۲۹۹ همایش‌های دانشگاه

تیم دانشجویی کمیکار گروه مهندسی شیمی دانشکده مهندسی با نام “هیوا" موفق به کسب رتبه اول و تنها رتبه در بخش “بهترین طراحی خلاقانه”  مسابقات بین المللی کمیکار که در تاریخ 9 مهرماه  تا 13 مهرماه 1396 (معادل 1 تا 5 اکتبر 2017) در کشور اسپانیا و زیر نظر انجمن بین المللی مهندسی شیمی آمریکا (AIChE) برگزار شد، گردید. سرپرستی این تیم با جناب آقای دکتر عبدالله ایرانخواه عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشکده مهندسی و اعضای تیم شامل  آقایان امید عبدالله قاضی (متخصص فنی تیم)، عرفان امید نجف آبادی، عباسعلی صباغیان و خانم ها کوثر یاسین (از رشته شیمی) ومحدثه عارضی بودند. این مسابقات که بیشتر مخصوص دانشجویان رشته مهندسی شیمی/شیمی است سالانه در یکی از کشورهای جهان برگزار می شود. این مسابقه با هدف جایگزینی خودروهای احتراق داخلی با فنآوری های سبز، در بین دانشجویان برگزار می شود.

اعضای دانشکده مهندسی این موفقیت را خدمت سرپرست و دانشجویان محترم عضو تیم هیوا تبریک و شادباش عرض می نمایند.