قدردانی و تشکر هیات رئیسه دانشکده مهندسی از زحمات خانم دکتر مشکانی و آقای دکتر مهران رضایی بمناسبت کسب رتبه در جشنواره جوان خوارزمی

۰۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۶ کد : ۴۹۴۸ اخبار دانشکده

مراسم قدردانی و تشکر از جناب آقای دکتر مهران رضایی و سرکار خانم دکتر فرشته مشکانی اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی به مناسبت کسب رتبه اول در هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی در دفتر ریاست دانشکده و با حضور هیات رئیسه دانشکده صورت گرفت. در این مراسم، در ابتدا جناب آقای دکتر رضایی در مورد عنوان طرح، اهمیت آن و همچنین سیر مراحل جشنواره توضیحاتی را ارائه فرمودند و در ادامه ریاست دانشکده از تلاش این عزیزان در جهت کسب این افتخار بزرگ تشکر و قدردانی نمودند.

لازم به توضیح است که عنوان طرح ارائه شده " ساخت کاتالیست نانوساختار اکسید آهن برای واکنش انتقال آب-گاز دمای بالا" بوده که در بخش پژوهش­های بنیادی گروه فناوری­های شیمیایی موفق به کسب رتبه اول شده است.