کسب عنوان یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان توسط جناب آقای دکتر مهران رضایی

۰۱ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۹:۵۹ کد : ۴۹۴۰ انتصابات جدید وزارت علوم تحقیقات وفن آوری

بر اساس داده‌های منتشر شده از پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز، جناب آقای دکتر مهران رضایی در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته‌اند.

جهت اطلاع، پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز(ISI-ESI ) بر اساس فعالیت 10 سال اخیر پژوهشگران به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می‌پردازد و هر دو ماه یکبار بر اساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روز آمد می‌گردند. معیار انتخاب پژوهشگران برتر تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنها در رشته و حوزه‌های موضوعی 22 گانه است. بر همین اساس پژوهشگرانی که بر اساس مقالات چاپ شده خود بالاترین استناد را داشته‌اند مرتب سازی و سپس یک درصد برتر در حوزه‌های موضوعی مختلف انتخاب و بعنوان نخبگان برتر در نظر گرفته می‌شوند.

بدین وسیله ضمن تبریک، آرزوی توفیق روز افزون جناب آقای دکتر مهران رضایی دانشیار محترم گروه مهندسی شیمی را در سایر عرصه‌های ملی و بین المللی از خداوند منان آرزومندیم