کسب رتبه دهم محققان فناوری نانو کشور توسط جناب آقای دکتر مهران رضایی

۱۹ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۴ کد : ۴۹۳۳ انتصابات جدید وزارت علوم تحقیقات وفن آوری
در دهمین جشنواره برترین‌های فناوری‌نانو که عصر روز دوشنبه ۱۷ اسفند‌ماه ۱۳۹۴ همزمان با مراسم افتتاحیه ششمین کنفرانس بین‌المللی نانوساختارها در مرکز همایش‌های بین‌المللی جزیره کیش برگزار شد، برگزیدگان فناوری نانو در بخش‌های محققان، محققان فناور، مراکز پژوهشی و آزمایشگاه‌ها معرفی و از آنها تقدیر شد. در این مراسم که با حضور جناب آقای دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور، دکتر سرکار دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و بیش از ۴۰۰ نفر از محققان حوزه فناوری‌نانو برگزار شد، جناب آقای دکتر مهران رضایی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی شیمی رتبه دهم محققان برتر نانو کشور را کسب کردند.

لازم به ذکر است دکتر مهران رضایی در سال جاری به عنوان یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان معرفی شدند.

بدین وسیله ضمن عرض تبریک، توفیق روز افزون جناب آقای دکتر مهران رضایی دانشیار محترم گروه مهندسی شیمی را در سایر عرصه های ملی و بین المللی از ایزد منان آرزومندیم.