عرض تسلیت انجمن علمی مهندسی شیمی دانشگاه کاشان بمناسبت درگذشت جاویدنام دکتر محمدرضا مزدیان فرد

۱۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۰ کد : ۲۲۶۷۹ آخرین اخبار اطلاعیه ها

«انا لله و انا الیه راجعون»

◾️با نهایت تاسف و تاثر مطلع شدیم دکتر محمدرضا مزدیان فرد ، عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه کاشان شب گذشته دعوت حق را لبیک گفتند

خبر آسمانی شدن این استاد دلسوز و متعهد قلب همه‌ی مارا به درد آورد. ایشان یاور همیشگی انجمن علمی و دانشجویان بودند و برای اعتلا و پیشرفت فضای علمی گروه مهندسی شیمی و همچنین دانشگاه کاشان کوشش های بسیار و خدمات ارزنده ای در این راستا ارائه کردند.
نگاه ویژه ایشان به چالش ها و مشکلات دانشجویان بر کسی پوشیده نیست و در کلاس های درس ایشان به خوبی جلوه میکرد ، این استاد فرهیخته در راستای حل این مشکلات شکیبایی بسیار  و برنامه های بلند مدت زیادی در نظر داشتند که متاسفانه خیلی زود از میان ما پر کشیدند.
حمایت مادی و معنوی ایشان از انجمن علمی هیچگاه فراموش نخواهد شد و به راستی شاید اغراق نباشد که ایشان را پدر انجمن علمی بنامیم.

در نهایت فقدان این استاد فرهیخته و دلسوز را خدمت خانواده‌‌ی ایشان ، دانشجویان و  جامعه ی علمی کشور تسلیت عرض می کنیم.

انجمن علمی مهندسی شیمی دانشگاه کاشان