اطلاعیه کتابخانه به کلیه دانشجویان فارغ التحصیل

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۰ کد : ۱۶۷۸۰ اطلاعیه ها

به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان فارغ التحصیل  مهندسی( دانشجویان دانشکده مهندسی ، مهندسی مکانیک  و مهندسی برق  و کامپیوتر  می رساند جهت تسویه حساب با کتابخانه مهندسی حتما لازم است پایان نامه خود را به کتابخانه تحویل نمایند .  ( بجز دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی عمران)

دانشجویان کارشناسی :        فایل PDF  پروژه پایانی بصورت کامل

دانشجویان مقطع ارشد و دکتری :          فایل     PDF    -       فایل   WORD      –      صفحه صورتجلسه دفاع      و     صفحه نعهدنامه امضاشده  ( 4 مورد )

نحوه ارائه و تحویل :

بصورت حضوری  :   فایل های مریوطه را روی CD  بارگزاری نموده و با قاب مخصوص به کتابخانه تحویل دهید

بصورت غیرحضوری :  فایل های مربوطه را کامل به  ایمیل مسئول کتابخانه اقای حسین دهقانی ارسال نمایید.  ایمیل :  dehghani@staff.kashanu.ac.ir

( لازم به ذکر است دانشجویانی که پایان نامه خود را ایمیل می نمایند هزینه CD و قاب  و جلد را باید بپردازند . جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن کتابخانه   03155912408  ویا   03155912407  تماس حاصل بفرمایید.)