انتخاب وب سایت:
  • اخبار و رویدادها

معرفی اساتید و دانشجویان نمونه پژوهشی دانشکده مهندسی بمناسبت هفته پژوهش

همزمان با روز پژوهش و مقارن با 25 آذر، طی مراسمی با حضور ریاست و معاونین دانشگاه، از اعضای هیات علمی و دانشجویان نمونه دانشگاه در امر پژوهش تقدیر و قدردانی شد. در این مراسم که با حضور مهمان­های داخل و خارج از دانشگاه و در محل تالار آزادی برگزار گردید، ریاست دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت پژوهش، از تلاش اعضای هیات علمی نمونه پژوهشی داشگاه تقدیر بعمل آورد و همچنین معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه به ارائه آمار پژوهشی دانشگاه در یکسال اخیر پرداختند. در این مراسم از اعضای هیات علمی برگزیده و نمونه پژوهشی دانشکده مهندسی، آقایان دکتر مهران رضایی، هادی مختاری، حسین تحقیقی و محمود عباسی و خانم دکتر فرشته مشکانی قدردانی شد.
همچنین از آقای دکتر رضا گل حسینی به عنوان فناور نمونه دانشکده و در بخش دانشجویی جناب آقای مهندس مهدی حسنی پناه و جناب آقای مهندس امیر قیصریان به عنوان دانشجویان ممتاز پژوهشی معرفی شدند.

چهارشنبه 1 دى 1395  11:22:7

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 10 فروردين 1396  9:59:34